<  
>  

Enklere Liv AS

Salg / Markedsføring, Varehandel / Dagligvare / Butikk

 

Alle som besøker Enklere Liv er enige om at dette er spennende butikker med en stor bredde av nyttige og morsomme produkter. 

 

Enklere Liv har i dag 35 butikker i Norge, 4 butikker i Sverige og i 2012 åpnet vi vår første butikk i Danmark. I 2010 ble vi kåret til nr. 7 på Gasellelisten i Norge og i 2012 ble vi kåret til Årets butikkkjede. Resultatene er blitt skapt gjennom entusiastiske medarbeidere med sterk motivasjon.

 

Hos Enklere Liv kan du gjøre karriere om du ønsker. Bedriften er i vekst og vi ser hele tiden etter potensielle kandidater til nye butikker og andre sentrale stillinger.

Vi søker etter mennesker som er ambisiøse og viser entusiasme. Vi streker oss hele tiden lengre for å nå personlige og felles mål, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre Enklere Liv best på kundeservice i verdensklasse.

Høres dette ut som deg? Er tiden inne for at nettopp du ønsker å ta steget til å begynne i Enklere Liv, butikk eller sentralt?

Visjon

Enklere Liv sin visjon er å ha nyttige produkter som gjør hverdagen enklere, og kundeservice i verdensklasse.

Antall ansatte

over 300

Fakta om Enklere Liv AS
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Enklere Liv AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Enklere Liv AS
Jobbmuligheter i Enklere Liv AS

Hos Enklere Liv kan du gjøre karriere om du ønsker. Bedriften er i vekst og vi ser hele tiden etter potensielle kandidater til nye butikker og andre sentrale stillinger til vårt hovedkontor og til våre søsterselskaper Unikia, Mercante og Nordig Innovation Group.

Butikker og selskaper i Sverige, Danmark, Finland og USA

Bli kjent med Enklere Liv AS

Bildegalleri

Filmer

Adresse

Bleikerveien 17
1387 Asker