<  
>  

Enklere Liv AS

Varehandel / Dagligvare / Butikk, Salg / Markedsføring

 

Alle som besøker Enklere Liv er enige om at dette er spennende butikker med en stor bredde av nyttige og morsomme produkter. 

 

Enklere Liv har i dag 35 butikker i Norge, 4 butikker i Sverige og i 2012 åpnet vi vår første butikk i Danmark. I 2010 ble vi kåret til nr. 7 på Gasellelisten i Norge og i 2012 ble vi kåret til Årets butikkkjede. Resultatene er blitt skapt gjennom entusiastiske medarbeidere med sterk motivasjon.

 

Hos Enklere Liv kan du gjøre karriere om du ønsker. Bedriften er i vekst og vi ser hele tiden etter potensielle kandidater til nye butikker og andre sentrale stillinger.

Vi søker etter mennesker som er ambisiøse og viser entusiasme. Vi streker oss hele tiden lengre for å nå personlige og felles mål, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre Enklere Liv best på kundeservice i verdensklasse.

Høres dette ut som deg? Er tiden inne for at nettopp du ønsker å ta steget til å begynne i Enklere Liv, butikk eller sentralt?

Visjon

Enklere Liv sin visjon er å ha nyttige produkter som gjør hverdagen enklere, og kundeservice i verdensklasse.

Antall ansatte

over 300

Les mer
Fakta om Enklere Liv AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Enklere Liv AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Filmer

Adresse

Bleikerveien 17
1387 Asker