<  
>  

Mollier HVAC

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk
Mollier ble etablert i 1998 med en visjon om å være et ledende kompetansesenter innen HVAC (Heating, ventilation and air-conditioning) systemer for offshore næringen. I dag er Mollier en del av AF gruppen med avdeling i Stavanger og Bergen. Mollier er en komplett EPCIC HVAC kontraktør. Sertifisert i henhold til ISO 9001. Selskapet har høyt kvalifisert personell, inkludert ingeniører, spesialister, teknikere, og elektrikere. Utvikling av nye metoder og stadige forandringer i regelverk er begge med på å fremme våre medarbeideres høye nivå innen sitt fagområde. Mollier leverer også ingeniørtjenester innen relaterte disipliner som teknisk sikkerhet, elektroteknikk og automasjon.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Mollier HVAC