Nordic House

Rekruttering / HR / Bemanning

Nordic House er et nyetablert firma med utstrakt erfaring fra rekrutterings- og bemanningsbransjen i Norge. Nordic House har i tillegg mangeårig erfaring med språkundervisning, kommunikasjon og kompetanseutvikling i Norge og Spania.

Vi i Nordic House foretar rekruttering i hele helsesektoren, samt av ingeniører og andre bransjer, på oppdrag. Vår oppgave er å finne løsninger på kundens behov og mål. Vi i Nordic House tenker helheten i mennesket ved arbeidsinnvandring, og da spesielt fokus på: språk, kultur, familie, fritid og arbeidsvilkår. Vi har en stor bredde av kandidater som vil etablere seg i Norge.

For oss er det viktig at personell som skal jobbe i Norge, har gode språk- og kulturkunnskaper. Vi tenker at kjennskap til andre kulturer bedrer kvaliteten og er en styrke for arbeidstakeren i møtet med norsk arbeidsliv. Vi har gjennom våre samarbeidspartnere satt fokus på nettopp språk, kultur og kommunikasjon.

Vi vet hvor viktig kommunikasjon er i arbeidslivet. Derfor må alle våre arbeidstakere beherske norsk på et kommunikativt høyt nivå før de får begynne å arbeide i Norge.
Vi foretar Skype-presentasjon av våre kandidater.

Alle våre arbeidstakere blir intervjuet og kvalitetssikret i prosessen. Alle våre helsearbeidere har godkjent norsk autorisasjon (SAFH).

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nordic House

Adresse

Omveien 4
6510 Kristiansund