<  
>  

Nordic Logistics Association

Transport / Distribusjon / Logistikk, NGO - Ikke-statlige organisasjoner

Nordic Logistics Association er en bransjeorganisasjon for transport og logistik som representerer organisasjoner i Sverige (Sverige Åkeriföretag, SÅ), Norge (Norges Lastebileier-Forbund, NLF) og Danmark (Dansk Transport og logistikk, DTL). Vi arbeider for medlemmenes interesser i politiske spørsmål lokalt, nasjonalt og i EU, og ivaretar medlemmenes interesser i alle typer spørsmål fra regulatoriske forhold til konkrete problemer i bedriftene.

NLAs Brussel-kontor ledes av adm. direktør Søren Hyldstrup Larsen. Kontoret er i tillegg bemannet med en trainee. NLA-kontoret følger nøye utviklingen av nye tiltak og ny lovgivning i EU og fremmer NLAs interesser i Europaparlamentet, Kommisjonen, Rådet og overfor de mange andre interessenter i Brussel, inkludert en rekke europeiske organisasjoner.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Nordic Logistics Association

Adresse

Nordic House
Rue du Luxembourg 3,
B-1000 Bruxelles,
Belgium