Infotjenester

Konsulenttjenester: Øvrig

Infotjenester er et ledende teknologi- og kompetanseselskap innen HR og økonomi. Vårt mål er å bistå våre kunder med å skape gode arbeidsplasser og legge til rette for at organisasjoner presterer bedre.

Gjennom 30 år har vi vært bransjeledende og satt standard for hvordan oppgavene innen HR og økonomi kan profesjonaliseres på en måte som bidrar til riktige beslutninger, bedre effektivitet og varig trygghet i arbeidsforholdet.

Gjennom konsistent kvalitet og alltid oppdaterte løsninger oppnår vi tette og langvarige relasjoner med våre kunder. Ved å dele kunnskap og erfaring skaper det synergier som styrker vårt forsprang og forbedrer våre kunders konkurransekraft.

Våre løsninger er kjent for å være fundamentert på solid faglig kompetanse og beste praksis. Dette gir våre kunder en verdifull innsikt i hvordan formelle og lovbestemte rutiner i arbeidsforholdet kan utføres på en måte som bygger gjensidig tillit og sikrer fokus mot organisasjonens kjernevirksomhet.

Mer enn 500 000 ledere og arbeidstakere støtter seg hver dag på løsninger fra Infotjenester. Årlig håndterer vi mer enn 60 000 problemsstillinger omkring personal, lønn, regnskap og HMS.

Slik tilrettelegger vi for at våre kunder kan forvalte og foredle sin viktigste ressurs, selve forutsetningen for utvikling og gode resultater: Menneskene.

Les mer
Fakta om Infotjenester
Hovedkontor
Infotjenester AS
Antall ansatte
201-500
Etablert år
1985
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
27.09.2019
Sarpsborg

Ledige stillinger hos Infotjenester

Ett av våre oppdrag er å være fremtidens innholdsleverandør- og kompetansepartner for arbeidslivet. Gjennom våre digitale svar- og kunnskapstjenester hjelper vi ledere og spesialister innen HR, lønn, regnskap, skatt og HMS å ta bedre beslutninger og styrke sin kompetanse. Som Content producer vil du spille en viktig rolle i dette oppdraget. Du vil sørge for at fag og læringsinnhold produseres og presenteres på en relevant og lærerik måte gjennom ulike medier, det være tekst, bilder, video, animasjon eller ulike former for interaktive verktøy.Dette vil være din hverdag:Som Content Producer ved Infotjenester vil du ha ansvaret for direktesendinger som programleder og tekniker. Våre sendinger er for eksempel webinarer og kurs som gjennomføres sammen med våre rådgivereDu har ansvar for produksjon og redigering av spennende digitale læringstilbud styrt opp av vårt Learning teamSom en unik innholdsprodusent skaper du content, intervjuer, pakketerer og følger opp innholdet til våre ulike kunder på web og i våre produkterInnspilling av markedsføringsfilmer, produserer, redigerer og påser god kommunikasjon til kunden sammen med vårt markeds- og rådgiver teamOm deg:Du er en Team Player på tvers av avdelinger og landDu er kreativ men samtidig strukturert i ditt arbeidNysgjerrig på system- og teknologisk utviklingSelvgående, ansvarsfull og kundefokusertTrygg foran og bak kameraDine kvalifikasjoner:Bakgrunn innen journalistisk/kommunikasjon eller media. Enten utdannelse eller arbeidserfaringKompetanse innen produksjon, redigering og publisering av videoErfaring med digital markedsføring/kundekommunikasjonErfaring med publisering av CMSErfaring med publisering og analyse på web/sosiale kanalerGode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter, gjerne SEO kompetanseGjerne erfaring med Articulate og RiceSom medarbeider i Infotjenester vil du få jobbe med smarte kollegaer i et stort kunnskaps- og læringsmiljø. Vi holder til i flotte lokaler i Sarpsborg, sentralt i Østfold, uten bilkø, kun 20 min fra Moss og 30 min fra Indre Østfold. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, firmahytter, kantine, eget treningsrom med mer.For mer informasjon om stillingen, kontakt med Team Manager, Learning, Christine Hassel Kristoffersen på tlf (+47) 900 26 714 , eller HR Business Partner Marthe Falch Pedersen på tlf. 970 64 452Søknadsfrist: 27. september 2019 Adresse: Kalnesveien 5,1712 Grålum
27.09.2019 Sarpsborg

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Kalnesveien 5
1712 Grålum