Infotjenester

Konsulenttjenester: Øvrig

Infotjenester er et ledende teknologi- og kompetanseselskap innen HR og økonomi. Vårt mål er å bistå våre kunder med å skape gode arbeidsplasser og legge til rette for at organisasjoner presterer bedre.

Gjennom 30 år har vi vært bransjeledende og satt standard for hvordan oppgavene innen HR og økonomi kan profesjonaliseres på en måte som bidrar til riktige beslutninger, bedre effektivitet og varig trygghet i arbeidsforholdet.

Gjennom konsistent kvalitet og alltid oppdaterte løsninger oppnår vi tette og langvarige relasjoner med våre kunder. Ved å dele kunnskap og erfaring skaper det synergier som styrker vårt forsprang og forbedrer våre kunders konkurransekraft.

Våre løsninger er kjent for å være fundamentert på solid faglig kompetanse og beste praksis. Dette gir våre kunder en verdifull innsikt i hvordan formelle og lovbestemte rutiner i arbeidsforholdet kan utføres på en måte som bygger gjensidig tillit og sikrer fokus mot organisasjonens kjernevirksomhet.

Mer enn 500 000 ledere og arbeidstakere støtter seg hver dag på løsninger fra Infotjenester. Årlig håndterer vi mer enn 60 000 problemsstillinger omkring personal, lønn, regnskap og HMS.

Slik tilrettelegger vi for at våre kunder kan forvalte og foredle sin viktigste ressurs, selve forutsetningen for utvikling og gode resultater: Menneskene.

Les mer
Fakta om Infotjenester
Hovedkontor
Infotjenester AS
Antall ansatte
201-500
Etablert år
1985
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
01.12.2019
Sarpsborg

Ledige stillinger hos Infotjenester

Ett av våre oppdrag er å være fremtidens innholdsleverandør- og kompetansepartner for arbeidslivet. Gjennom våre digitale svar- og kunnskapstjenester hjelper vi ledere og spesialister innen HR, lønn, regnskap, skatt og HMS å ta bedre beslutninger og styrke sin kompetanse. Som Advisor HR & Management vil du spille en viktig rolle i dette oppdraget.Du vil være en faglig rådgiver innen strategisk og operativ HR og ledelse, som sikrer at vårt produkt er attraktivt og treffer våre kunder. Du vil inngå i et sterkt, anerkjent fagmiljø med unike muligheter for faglig utvikling og tett kontakt med kunder over hele landet.Arbeidsoppgavene dine vil blant annet bestå av:Drift, utvikling og faglig innhold av det som leveres fra Infotjenester gruppen innenfor fagområdet HR og ledelse, både på strategisk nivå såvel som HR i praksisBidra til at Infotjenester er riktig posisjonert for fremtidens marked innenfor HR-produkter ved å ha god kunnskap om HR faglige utfordringer, trender, forskning og løsningerSelge inn, utarbeide og avholde interne og åpne kurs samt foredrag live og digitaltSkrive og publisere artiklerBesvare faglige spørsmål fra våre fantastiske kunder gjennom våre supportkanalerSe og utvikle nye områder i våre eksisterende produkter i begge våre forretningsområder, samt bidra i utviklingen av nye produkterSette Infotjenester på kartet ved å bla være synlig i ulike medier og ha en stemme i det offentlige romØnsket bakgrunn:Relevant utdannelse på bachelornivå(kan evt. kompenseres gjennom annen relevant utdanning i kombinasjon med relevant praksis)God kunnskap om HR faglige utfordringer, trender og løsningerErfaring som foredragsholderGod skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelskDette tilbyr vi:Vi er Infotjenester. Vi forteller andre selskaper hvordan de oppnår bedre HR, ledelse og økonomi. Da tar vi selvsagt vår egen medisin. Det er klart at du får lønn, pensjon, forsikring og alt det der. Velferdsgoder som du kommer til å like. Vi synes pakka er god. Du får jobbe på en arbeidsplass som kan gjøre noen hver glad, sentralt plassert i vakre, dynamiske Østfold. Vi bare nevner det, for det er enkelt å ta seg hit fra hvor som helst i fylket. Du kommer til å trives på jobb.Spørsmål? ta kontakt med Leder for Rådgivere, Therese Gram tlf. 971 71 416 eller HR Business Partner Marthe Falch Pedersen tlf. 97064452Søknadsfrist: 1. desember 2019 Adresse: Kalnesveien 5,1712 Grålum
01.12.2019 Sarpsborg

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Kalnesveien 5
1712 Grålum