Expology

Kommunikasjon / PR, Reklame, Salg / Markedsføring

Expology AS er et konsulentbyrå innen kommunikasjon, læring og opplevelser. Expology benytter teknologi og personlig deltakelse for raskere å skape forståelse for komplekse budskap. Vår målsetting er å styrke våre kunders merkevare og relasjon til sine viktige målgrupper. Expologys løsninger inkluderer fysiske opplevelsessentre og læringslaboratorier og nettløsninger for disse, samt strategiske konferanser/arrangementer og identitets- og innovasjonsutvikling. Expology har ansvar for konseptutvikling, design og multimedia i alle våre prosjekter. Gjennom våre løsninger ønsker vi å gjøre det morsomt å lære!

Visjon

Vår visjon er ”Å skape øyeblikk som begeistrer og varer”.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Expology

Expology jobber med utvikling og implementering av kreative utstillinger, vitenskapssentere og utdanningsspill (gameificaton). Fokuset deres er å kombinere teknologi og design i et fysisk miljø på en måte som skaper gode opplevelser. De leter nå etter deres nye utvikler som vil ta en del i alle tekniske aspektene av prosjektene de jobber med, med hovedvekt på å videreutvikle og løse problemer på eksisterende installasjoner og prosjekter.Hos Expology vil du oppleveEt tverrfaglig miljø med ekspertise gjennom hele prosessen fra konsept til teknologi, arkitektur og prosjektimplementasjonMulighet til å strukturere ditt eget arbeidProfesjonelle utfordringerFleksible arbeidstiderNedenfor ser du bilde av "The Wave" som er installert i Evry sine lokaler, og Nordea's interaktive spill "Ta kontrollen". Begge laget av Expology teamet.ArbeidsoppgaverHovedsakelig er denne jobben å opprettholde eksisterende installasjoner, og implementere systemoppdateringer, og modernisere gamle koder. For å klare disse oppgavene må du ha et øye for detaljer, og å ha en løsningsorientert tilnærming til hvordan de andre utviklerne jobber. De viktigste oppgavene vil være:Rette, oppdatere og utvikle på eksisterende kodePlanlegge og utføre "Health Checks" på installasjoner rundt om i NorgeSamarbeide med eksterne utviklereDet vil også være mulighet til å påvirke sin egen arbeidshverdag, og dersom du ønsker å ta del i de kreative delene ved prosjektene er dette veldig akseptert. Da kan du for eksempel møte med det kreative teamet for å forstå og løse problemer i utvikling, og på identisifsering av kostnader og risikoer man kan møte på.Vi søker deg somBachelor innenfor relevant fagområde (IT)2-3 års erfaring innen utviklingEntusiastisk for programmering og problemløsingErfaring med Javascript, elm, C#, Unity eller liknendeErfaring med CMS og APIerFlytende i norsk og engelskDet er også positivt om du er fremoverlent, og gjerne har noen kreative interesserer. Fortell oss gjerne om dine hobbyer i søknadsbrevet!ANNETI første omgang et engasjement, men om løsningen fungerer vil man få mulighet til en fast ansettelse.Søknadsfrist: 21.10.19. Adresse: SAGVEIEN 23 F,0459 Oslo
21.10.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • OKT 21
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Expology

Adresse

Postboks 5386 Majorstuen 0304 Oslo