<  
>  
BS teknikk AS er et stabilt og veletablert selskap med lang erfaring innenfor byggautomatisering. Selskapet ble etablert i 1987 og er et lite og personlig selskap med solide resultater. Grunnet omorganisering og økende oppdragsmengde søker vi medarbeidere med bakgrunn fra varme og ventilasjonsbransjen. Våre leveranser innbefatter hele installasjonsprosessen av styringssystemer for varme og ventilasjonsanlegg, fra prosjektering til gjennomføring og igangkjøring. Vi tilbyr også drift og vedlikehold av installasjonene, samt landsdekkende service på leverte anlegg. BS Teknikk AS har som målsetting å være oppdatert på den siste utviklingen i bransjen når det gjelder praktiske, kostnadseffektive og miljøsmarte løsninger.  
Fakta om BS Teknikk
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

HR Ansvarlig

Fakta om BS Teknikk

Adresse

Oluf Onsumsvei 9, 0680 Oslo