<  
>  

P. Lindberg Maskinforretning A/S

Internett tjenester / E-handel, Varehandel / Dagligvare / Butikk

P. Lindberg ble grunnlagt i 1855 av Peter Poulsen Lindberg og hustru som det smie-verksted, som i dag er kjent som netthandel firmaet P. Lindberg Maskinforretning A/S. En virksomhet med gode tradisjoner og visjoner innenfor landbruk.

Med røtter i Sør-Jylland i Danmark, og med mer enn 150 års erfaring, leverer vi varer til landbruk i Danmark, Sverige, og nå også i Norge. Men vårt varesortiment er mye bredere enn det. Det spenner fra landbruksartikler til hageredskaper, små maskiner, arbeidsklær og fottøy, verkstedtilbehør, verktøy, kontorartikler, rengjøring og mye mer. Varene finner du i nettbutikken eller i katalogene våre, og begge deler finner du på hjemmesiden.

Konseptet vårt er veldig enkelt – vi kjøper direkte fra produsenten og springer over de dyre mellomleddene. For deg som kunde gir det kvalitets varer til konkurranse dyktige priser, som generellt ligger blandt de laveste på markedet.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om P. Lindberg Maskinforretning A/S

Adresse

Sdr. Ringvej 1
6600 Vejen 
Danmark