Oslo kommune, Bydel Grorud

Bydel Grorud har ca. 800 årsverk og er en utviklings- og omstillingsdyktig organisasjon med mål om å levere effektive tjenester med riktig kvalitet til våre 26.000 innbyggere. Bydelen ligger nordøst i Oslo, nær markagrensen, med variert bebyggelse og mangfoldig befolkning. Bydel Grorud favner områdene Rødtvet, Nordtvet, Kalbakken, Ammerud, Grorud og Romsås, og er sammen med nabobydelene Bjerke, Stovner og Alna en del av Groruddalssatsningen. Groruddalssatsingen skal gi synlig miljøopprustning, styrke innbyggernes stolthet og identitet, øke livskvaliteten og bidra til å forbedre levekårene i Groruddalen.

Les mer om bydelen her: www.bydel-grorud.oslo.kommune.no

Dersom du ønsker at din søknad skal unntas offentlighet må du begrunne det. Dersom din begrunnelse ikke tas til følge vil du bli varslet om dette.

Vi gjør oppmerksom på at din ansiennitet vil bli beregnet ut i fra opplysningene du oppgir i din CV når du søker på stilling hos oss. Det er derfor viktig at du tar med all relevant erfaring, og kan dokumentere denne.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

0958 OSLO