Totaloversikt AS

Internett tjenester / E-handel

Totaloversikt.no ble opprettet for at du som forbruker skal få et bedre grunnlag for dine økonomiske beslutninger og forhandlinger. Vår visjon er å skape en bedre økonomisk hverdag for deg.

Med vårt verktøy har du til enhver tid oversikt over dine økonomiske avtaler som lån, forsikring, sparing, tele og strøm. Du har kontroll på dine egne betingelser og tilhørende dokumenter. All lagring er på krypterte og virtuelle servere.

Vi er en 100% uavhengig aktør i markedet. Med bakgrunn i informasjonen du gir via vårt brukerverktøy, får du en analyse som kan anvendes mot de leverandørene du har idag. Vi erfarer at 9 av 10 får bedre vilkår uten å bytte leverandør.

Menneskene bak TotalOversikt

Bak TotalOversikt As står et variert og kunnskapsrikt team som samlet sett har bred erfaring fra finansmarkeder, samt lang erfaring fra systemutvikling innen telekom.

De komplementære ferdighetene gjør at virksomheten stiller sterkt på alle sider av driften og kan utføre de fleste oppgaver selv. Kompetansen vi har gjør oss istand til å bygge et solid produkt som er nyttig og godt for deg som kunde.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Totaloversikt AS

Adresse

Storbotn 110
5106 Øvre Ervik