<  
>  

Aquarama Trening

I mars 2013 får Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama blir et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innenfor folkehelse. Aquarama vil også inneholde næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Prosjektet vil få et samlet areal på ca 41.000 kvm, et idrettsbasseng på 50 x 25meter, idrettshall som blir eliteseriearena for håndball med 1700 sitteplasser og et badeland med kapasitet til 1000 gjester samtidig. Aquarama, med sin fantastiske beliggenhet på Bystranda i Kristiansand, blir et ressursanlegg for regionens innbyggere og turister - et senter for folkehelse, opplevelse og velvære. Anlegget eies av Kruse Smith, BRG og Kristiansand kommune. Selskapet Aquarama Kristiansand AS vil være ansvarlig for driften.

Med flott beliggenhet på Bystranda i Kristiansand, blir Aquarama et ressursanlegg for regionens innbyggere og turister - et senter for folkehelse, opplevelse og velvære. Og ikke minst, en attraktiv arbeidsplass.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Aquarama Trening

Adresse

4608 KRISTIANSAND S