<  
>  

Kruse Smith

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling

Kruse Smith er en av Norges ledende entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet, som ble etablert i Kristiansand i 1935, er i dag landets 6. største konsern i sitt slag med rundt 900 ansatte fordelt på 10 kontorer rundt om i landet.

Det forplikter å være ledende aktør

Som aktør innen forretningsområdene bygg, byggfornyelse og anlegg, samt bolig- og eiendomsutvikling skaper Kruse Smith viktige forutsetninger for folks liv og trivsel. Dette er en oppgave vi tar alvorlig. Kruse Smith ønsker å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling i alle våre prosjekter.

Gode idéer er en forutsetning for å lykkes – også for oss.

Vi mener at du som ledende aktør må dra lasset. For å lede an i utviklingen må du evne å identifisere, foredle og realisere de virkelig gode ideene. Derfor er FRA IDÉ TIL VIRKELIGHET vår visjon i Kruse Smith. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter – gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Kruse Smith
Jobbmuligheter i Kruse Smith

Vil du være med å bygge landet? Da er du kanskje en av oss. Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre. Om du er en av dem vil vi gjerne høre fra deg.

Ofte er det vanskelig å se sin rolle i den store helheten. Det er lett å tenke at det meste er gjort, sagt eller utrettet allerede – at landet er bygget ferdig. I Kruse Smith tror vi at landet bygges hver eneste dag – både helt bokstavelig og i form av hvilket samfunn vi evner å skape for de som kommer etter oss.

Fremtiden bringer fortsatt flust av utfordringer, men i Kruse Smith – som ble grunnlagt allerede i 1935 – vet vi at utfordringer har vært møtt tidligere og kan håndteres gjennom hardt arbeid, skaperglede og pågangsmot.

Hvis du synes jobben vår virker spennende og vil bli med på laget i Kruse Smith, synes vi du skal ta kontakt med oss.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi har både trainee, sommerjobber og lærlingplasser. Les mer i menyen til høyre, eller på vår hjemmeside.

Trainee

Trainee

Antall traineer
2 (flere)

Internship

Sommerjobb

Antall internships
1

Lærlingordninger

Lærling og utplassering

Antall lærlinger
1 (f)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (37)
logo
Trainee
Vi i Kruse Smith legger vekt på å gi våre ansatte utfordringer og mulighet til både faglig og personlig utvikling. Det er fullt mulig å gjøre karriere i Kruse Smith for deg som er interessert og ønsker utfordringer i en spennende bedrift! Eventuelle traineestillinger blir annonsert så snart det er avklart hvilke forretningsområder og regioner som eventuelt skal ansette Traineer i neste omgang. For eventuelle ledige traineestillinger: Se her. Som Trainee hos oss er du fast ansatt, og deltar i opplæringsprogrammet som har en varighet på inntil to år, der du vil lære om hele verdikjeden, deriblant: Ledelse Bedriftskultur Kommunikasjon Erfaringsutveksling Planlegging/prosjektering Kalkulasjon Eiendomsutvikling Prosjektledelse Økonomisk styring Kvalitetsledelse Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Som trainee får du gode støttespillere gjennom en egen mentor og andre faglige veiledere under hele perioden. Tidligere traineer har sagt at læringskurven er bratt, at ingen dager er like, og man treffer mange kjekke folk!
logo
Sommerjobb
Kruse Smith er et resultat av menneskene som jobber her. Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre. Om du er en av dem vil vi gjerne høre fra deg. Vil du være med å bygge landet? I Kruse Smith tror vi at landet bygges hver eneste dag – både helt bokstavelig og i form av hvilket samfunn vi evner å skape for de som kommer etter oss. Hvis du synes sommerjobb hos Kruse Smith virker spennende, synes vi du skal ta kontakt med oss. Ved behov for sommervikarer blir de ledige plassene utlyst på oversikten over ledige stillinger. Søknad sendes også derfra. Ofte vet vi ikke det endelige behovet i prosjektene før over påske hvert år. Sommerjobb Særlig ungdom som er potensielle fremtidige arbeidstakere hos Kruse Smith er det viktig for oss å knytte kjennskap til – gjerne gjennom sommerjobb i selskapet. Derfor er primærmålgruppen for sommervikarer studenter innen bygg- eiendom og anleggsfag, samt elever fra videregående skole som utdanner seg innen bygg- og anleggsfag. Våre distrikter har ofte behov for enkelte sommervikarer i perioden medio juni til medio august. Noen prosjekter har drift gjennom hele sommerferien og trenger derfor ferieavløsere gjennomløpende. Det er primært innen produksjon vi trenger sommervikarer. Sommerjobb hos oss er derfor en unik mulighet til å bygge erfaring fra praktisk byggevirksomhet, noe som er veldig nyttig erfaring i mange stillinger i Kruse Smith. Øvrige muligheter Følg også gjerne med på andre muligheter som dukker opp i Kruse Smith, både mulighet for læreplass innen betong, tømrerfag og fjell- og bergverksfag, samarbeid om bachelor/masteroppgaver  og muligheter som trainee i selskapet.  
logo
Lærling og utplassering
Kruse Smith er en godkjent opplæringsbedrift, og medlem i Byggopp Opplæringskontoret for Byggfag. Konsernet har til enhver tid om lag 50 lærlinger, som fordeler seg mellom fagene betong, fjell- og bergverk, tømrer og anleggsmaskinmekaniker. Som lærling i Kruse Smith får du god opplæring av dyktige og erfarne fagfolk, din egen fadder, og du vil inngå i team og oppleve et solid faglig, og ikke minst sosialt fellesskap. Vi står ofte ovenfor store faglige utfordringer, og legger derfor vekt på utvikling av våre ansatte.