<  
>  

FolkiSlag Personal

FolkiSlag Personal AS er et bemannings -og rekrutteringsbyrå med spesialisering innen horeca (hotell, restaurant og kantine) og barnehage. Gründerne, eierne og samarbeidspartnerne har mangeårig ledererfaring og fagkunnskap fra bransjene. FolkiSlag Personal har som fokus å sette folk ut i arbeid, være personlige gjennom prosessen og gi det lille ekstra i kontakten med både kunder og kandidater. Vår interesse, engasjement og mangeårige bransjeerfaring, gjør oss trygge på at vi kan innfri dine forventninger. Vi søker å finne den kandidaten med rett kompetanse og personlighet som passer best til oppdraget og miljøet. Med lang og god erfaring fra bemanningsbransjen, har vi forståelsen og kompetansen som trengs for en vellykket rekruttering for de involverte. Vårt mål er at alle parter skal lykkes, samt at vi tillfører engasjert arbeidskraft.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om FolkiSlag Personal

Adresse

Oscarsgate 35
0258 OSLO