Domstoladministrasjonen

Advokattjenester / Prosedyre, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor, Juridisk rådgivning

Domstoladministrasjonen (DA) har ansvaret for den sentrale administrasjonen av domstolene i Norge, og har både en styrings- og støttefunksjon. DA skal bidra til at de alminnelige domstolene og jordskifterettene er best mulig i stand til å møte utfordringene de stilles overfor. Det er ca. 1900 ansatte i 74 alminnelige domstoler og 39 jordskiftedomstoler. DA har ca. 80 ansatte og er lokalisert i Trondheim.

Les mer om Domstoladministrasjonen
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Domstoladministrasjonen

Om stillingenDu får mulighet til bred kompetanseutvikling gjennom varierte og selvstendige arbeidsoppgaver. Hos oss får du verdifull arbeidserfaring og god dokumentasjon på utdanningen som fagarbeider.Du vil blant annet få mulighet til å besøke domstoler, og være tilhører i rettssak. Du vil også delta i vårt arbeid med kompetanseutvikling i domstolene og DA, og bistå ved større arrangement og møter med domstolene.DA har fra før en lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Vår nye lærling vil således jobbe tett sammen med henne. I tillegg har vi også to lærlinger i IKT-servicefaget.Om degFor å få stilling som lærling i kontor- og administrasjonsfaget, må du ha fullført VG2 i Salg, service og sikkerhet. Vi ønsker at du er engasjert og positiv, og at du har et bevisst forhold til profesjonell opptreden. Vi verdsetter nøyaktighet, pålitelighet og arbeidsglede. Du må kunne kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig. Gode ferdigheter innen engelsk muntlig og skriftlig er en stor fordel. I tillegg må du ha gode samarbeidsevner og forståelse for service. Vi vektlegger både dine faglige karakterer og karakter i orden og adferd.Vi tilbyrHos oss vil du få et bredt innblikk i våre arbeidsrutiner, arbeidsverktøy, praktisk organisering og relevante oppgaver innenfor fagområdet. Det er avdeling for HR og kommunikasjon som vil ha hovedansvaret for deg, men du vil også jobbe sammen med kollegaer fra flere av våre avdelinger. Vi vil gi deg en godt tilrettelagt læretid, der du vil få god faglig oppfølging.Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, kode 1362 Lærling. Lønn utbetales etter en prosentvis fordeling over et læreløp på to år. 40% lønn første år og 60% lønn andre år.Vi har lokaler sentralt i byen med egen kantine. Oppstartstidspunkt etter avtale.KontaktinformasjonNærmere opplysninger om lærlingestillingen får du ved henvendelse til:Seniorkonsulent Wibe Sannes Bekken, mobil 951 68 610 Rådgiver Mari-Ann Fremstad, mobil 468 87 431Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillingen behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Du henvises i denne sammenheng til offentleglova § 25, annet ledd, vedrørende mulighet for å bli unntatt fra søkerlista.Se annonsen og søk på stillingen www.jobbnorge.no Adresse: Trondheim
28.03.2019 Trondheim

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Dronningensgate 2, 7485 Trondheim