<  
>  

Domstoladministrasjonen

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Domstoladministrasjonen (DA) har ansvaret for den sentrale administrasjonen av domstolene i Norge, og har både en styrings- og støttefunksjon. DA skal bidra til at de alminnelige domstolene og jordskifterettene er best mulig i stand til å møte utfordringene de stilles overfor. Det er ca. 1900 ansatte i 74 alminnelige domstoler og 39 jordskiftedomstoler. DA har ca. 80 ansatte og er lokalisert i Trondheim.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Domstoladministrasjonen

Å være lærling hos ossVi søker en ny IT-lærling med oppstart etter sommeren 2023. Domstoladministrasjonen (DA) vil gi deg en
12.02.2023 Trondheim
Jobbmuligheter i Domstoladministrasjonen
Jobbmuligheter i Domstoladministrasjonen

Informasjon om ledige stillinger og embeter i Domstoladministrasjonen, domstolene og jordskifterettene finnes på www.domstoladministrasjonen.no

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Dronningensgate 2, 7485 Trondheim