Aktiv Kapital

Finans -verdipapirer / megling

Aktiv Kapital er en ledende leverandør av kredittadministrative tjenester. Aktiv Kapital fokuserer på å skape lønnsomhet for våre oppdragsgivere via outsourcing av administrasjon og finansiering av fordringer. Tjenestesammensetningen gjør at så vel SMB-bedrifter som større konsern velger Aktiv Kapital som sin samarbeidspartner. Aktiv Kapitals satsning på moderne teknologi, med egeneide fagsystemer som basis, gir konkurransefortrinn både nå og i fremtiden. Med dyktige medarbeidere og god teknologi har vi fokus på å frigjøre kapital og ressurser for våre kunder. Aktiv Kapital fremstår som en innovativ bedrift; et selskap som er raskere, "smartere" og som setter standard for bransjen.

Visjon

Aktiv Kapital skal være ledende innen misligholdte forbrukerkreditter, og innfordring i vårt marked.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Aktiv Kapital

Adresse

Besøksadresse hovedkontor: Innspurten 9, 0663 Oslo