Venator

IT: Hardware / Software, Bygg / Anlegg / Entreprenør

Venator ble etablert i 2002. Gründerne Kjell V. Larsen og Billy Johansen har begge fortsatt betydelige eierinteresser og innehar sentrale posisjoner i selskapet. Venator sysselsetter 15 årsverk innen rådgivning, kurs, opplæring og det nettbaserte styringssystemet Vergo. Vi har hatt en betydelig vekst og er stolte over våre kunder som har vist oss stor tillit. Våre rådgivere har lang og allsidig erfaring og kompetanse innen fagområdene brann, helse, miljø og sikkerhet (HMS) samt forvaltning, drift, vedlikehold of utvikling (FDVU).

Gjennom vår kurs- og opplæringsavdeling hle HMS-senteret kjøpt i 2006. Dermed har vi kunnet bygge videre på mer enn 15 års erfaring innen praktisk opplæring.

Vergo er et nettbasert styringssystem for forenkling av HMS-arbeidet i din virksomhet. Vergo er utviklet av våre fagfolk i samarbeid med flere av våre største kunder. Høsten 2011 ble våre kunder flyttet over på siste versjon av Vergo. Den nye løsningen gir oss enda bedre muligheter til å videreutvikle Vergo i tiden fremover. Et element i den utviklingen er lanseringen av Vergo Mobil basert på RFID-teknologi.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Venator

Adresse

Sinsenveien 53b
0585 OSLO