<  
>  

Karrieresenteret Opus Gjøvikregionen

Karrieresenteret er en del av Oppland fylkeskommunes satsing på karriereveiledning og voksnes læring.

Karrieresenteret og funksjonene i senteret skal møte de korte- og langsiktige utfordringene regionen har i forhold til kompetanse, øke utdanningsnivået, sikre god tilgang på kvalifisert arbeidskraft, kvalifisere arbeidskraftreserven, styrke omstillingsevnen i næringslivet og tilrettelegge for gode rutiner for elevers utdannings- og yrkesvalg.

Karrieresenteret tilbyr blant annet karriere- og studieveiledning, videregående opplæring for voksne, og tilrettelegging for fagskole/høgere utdanning. Karrieresenteret har også ansvaret for opplæringen til voksne pasienter i rusomsorg og psykisk helsevern i Oppland.

Karrieresenteret Opus Gjøvikregionen har kontor på Kallerud på Gjøvik. Vi er et av seks karrieresenter i Karriere Oppland.
Fakta om Karrieresenteret Opus Gjøvikregionen
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Karrieresenteret Opus Gjøvikregionen

Adresse

Teknologiveien 2
2815 GJØVIK