<  
>  

Asplan Viak

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med 1250 ansatte fordelt på 32 kontorsteder.
I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket. Vi er delt inn i 5 divisjoner

  • Analyse, Plan og landskap
  • Arkitektur og Bygg
  • Infrastruktur
  • Digitale Tjenester
  • Stab
Fakta om Asplan Viak
Hovedkontor
Sandvika
Antall ansatte
1001-5000
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Asplan Viak
Jobbmuligheter i Asplan Viak

Asplan Viak har satt seg langsiktige og krevende mål. Om vi lykkes i å nå disse målene avhenger av menneskene vi knytter til oss. Som medarbeider i et av landets største rådgivende arkitekt- og ingeniørfirmaer, vil en jobb hos oss gi deg muligheten til å forme samfunnet vi lever i.

Det forplikter. I takt med at kompleksiteten i samfunnet øker, spisses kompetansekravene tilsvarende. Vår rekruttering legger derfor stor vekt på at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at våre faglige handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet, i våre løsninger, i vårt miljøengasjement, i våre prosjekter, i Asplan Viak og i samfunnet som helhet.

Men det forplikter også oss som arbeidsgiver. Vi skal ta ansvar for at hver enkelt medarbeider blir sett, uavhengig av posisjon i bedriften. Uavhengig av om du er nyutdannet, senior eller student med sommerjobb hos oss. Asplan Viaks kultur bygges innenfra og reflekteres utad - gjennom våre medarbeidere. Derfor strekker vi oss langt i å legge til rette for kompetanseutvikling og kunnskapsdeling. Hos oss får medarbeiderne stor faglig frihet og dermed påvirkningskraft på egne arbeidsoppgaver, karriere og sin egen arbeidshverdag.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

For studenter tilbyr Asplan Viak sommerjobber innenfor flere av våre fagområder. Stillingene utlyses i September hvert år.

Med om lag 1250 ansatte fordelt på rundt 32 kontorer, sitter vi i Asplan Viak på en av landets mest omfattende kunnskapsbaser, hvor vår tverrfaglighet er vår store styrke. Kanskje sitter du på de egenskapene, engasjementet og den kompetansen vi søker?

,,
Sammen med våre kunder skaper vi varige verdier for et samfunn i endring
Asplan Viak, en stiftelse

Eierformen sikrer uavhengighet og faglig integritet. Den legger også grunnlag for stort engasjement i selskapets virksomhet fra den enkelte medarbeider, både fordi ansatte har stor direkte innflytelse på valg av styremedlemmer til Stiftelsens styre og fordi resultatene av det medarbeiderne er med på å skape tilbakeføres til konsernet. Dette gir oss som selskap en unik mulighet til langsiktig planlegging, utvikling og kontinuitet.

Vis mer
Ansattgoder
Bedriftshelsetjeneste
Firmaturer og sosiale arrangementer
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Gode pensjonsordninger
Fleksibel arbeidstid
Kantineordning
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Utvidede forsikringsordninger
Sponset medlemskap i treningssenter
Bedriftsidrettslag
Firmabilordning
Hos oss får du
Work-life balance
Konkurransedyktig lønn
Faglig sterkt nettverk
Bildegalleri

Kontaktpersoner

Filmer

Jobbmuligheter (34)

Fakta om Asplan Viak

Adresse

Kjørboveien 24, Postboks 1337 Sandvika