<  
>  

Avinor

Reiseliv / Turisme / Event, Transport / Distribusjon / Logistikk, Øvrig

Avinor har ansvar for å planlegge, videreutvikle og drive et samlet lufthavnnett i Norge. Avinor driver 46 lufthavner i Norge, derav 12 i samarbeid med Forsvaret. Virksomheten omfatter også kontrolltårn, kontrollsentraler og teknisk infrastruktur for flynavigasjon.

Visjon

Sikker og punktlig luftfart!

Antall ansatte

Avinor har omkring 3000 ansatte.

Fakta om Avinor
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Avinor
Jobbmuligheter i Avinor

Lyst til å jobbe i en virksomhet med mye arbeidsglede og stolthet til oppgavene som utføres?

Avinors verdier, lederkrav og etiske retningslinjer er sentrale i arbeidet. Avinor er et viktig bindeledd mellom mennesker, organisasjoner og bedrifter. Vi har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et lufthavn- og flysikringssystem som dekker hele landet.

Avinor skal være en attraktiv arbeidsplass med en lærende organisasjon og et godt arbeidsmiljø. Ledige stillinger annonseres på www.avinor.no.

Internship i Avinor Antall internships

Antall internships
Ikke spesifisert
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med Avinor

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Jobbmuligheter (79)
logo
Internship i Avinor
Kunne du tenke deg en sommer der du er med og bidrar til å gjøre en liten forskjell i verden og samtidig gi deg selv en flying start på egen karriere?  Hva sier du til å bli en del av et dyktig team som gjennom sommeren får sjansen til å jobbe med aktuelle og spennende problemstillinger sammen med andre sommerstudenter? Og hvor dere sammen får være med å skape løsninger som til slutt presenteres for ledelsen i selskapet? Gjør sommeren 2024 til din sommer og til den beste noensinne. Hva kan du forvente?• En lærerik og nettverksbyggende sommer• Unik innsikt i et av landets mest spennende konsern• Svært relevant arbeidserfaring for videre karriere Hvem er du?• Du studerer innenfor informatikk, teknologi, kunstig intelligens og tjenestedesign som fortrinnsvis har ett år igjen av bachelor- eller mastergraden, høsten 2024. Når og hvor?• 9 uker fra 10. juni–9. august 2024, med sommerfri uke 29 og 30• Arbeidssted på Skøyen med sjøbadmuligheter i umiddelbar nærhet på Bygdøy• Konkurransedyktig lønn Opptak til summer internships for 2024 vil foregå høsten 2023.

Fakta om Avinor

Adresse

Oslo Atrium
Christian Frederiks plass 6
0154 Oslo