<  
>  

Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitenskapelige fakultet, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi

Universitetet i Oslo er Norges største forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi er landets fremste lærested for sosiologi og samfunnsgeografi med forskning, undervisning og formidling på høyeste nivå. Miljøet er kjennetegnet av bredde vedrørende tema og metoder og høyt kvalifiserte forskere. Det er god kjønnsbalanse i staben, som omfatter over 30 fast vitenskapelige ansatte, rundt 30 stipendiater og postdoktorer, samt 15 ansatte i administrasjonen. ISS har totalt 80 kandidater på PhD-programmet og cirka 1500 registrerte studenter
Fakta om Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitenskapelige fakultet, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitenskapelige fakultet, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi

Adresse

0313 OSLO