<  
>  

EB Kraftproduksjon

EB Kraftproduksjon AS har store ambisjoner i en fremtidsrettet bransje. Vi har en normal årsproduksjon på ca. 2.500 GWh. Dette tilsvarer normalt energiforbruk for 100.000 familier og utgjør ca 30 % av den samlede energiproduksjon i Buskerud. Selskapet har driftsansvar for 22 kraftverk i Buskerud regionen. Akkurat nå driver vi noen av de største rehabiliteringsprosjekter på kraftverk i Norge og har spennende oppgaver foran oss.

Plan og vedlikeholdsseksjonen er premissgiver og koordinator for kraftproduksjons vedlikeholdsstyring, tekniske aktiviteter, rutiner og driftsoppgaver. Seksjonen skal bidra til størst mulig verdiskapning sett over anleggets levetid med ivaretakelse av HMS og materielle verdier. Seksjonen er en støtte for driftsorganisasjonen og har ansvar for driftsprosjektene.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om EB Kraftproduksjon

Adresse

3027 DRAMMEN