<  
>  
Dalane Kraft AS er et heleid datterselskap av Dalane energi IKS som har et bredt og godt faglig miljø og som driver med produksjon, omsetning og distribusjon av kraft i et relativt stort geografisk område.
Selskapets energiseksjon har ansvar for utbygging, planlegging av optimal drift og vedlikehold av kraftstasjoner tilhørende Dalane energi og Dalane energis datterselskaper, til sammen 10 kraftstasjoner. Vi har i de senere årene utvidet vår produksjon med flere nye kraftstasjoner og nye anlegg er under planlegging.
En av energiseksjonens viktigste oppgaver er å forvalte produksjonsanleggene på en slik måte at det sikrer best mulig produksjon. Seksjonen forvalter også Dalane energis øvrige anleggs- og bygningsmasse.
Fakta om Dalane Kraft
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Dalane Kraft

Adresse

4373 EGERSUND