<  
>  

Beauty Trend

Helse / Kroppspleie / Velvære

BeautyTrend utfører alt fra voksing, hudpleie, fotpleie, kroppsbehandlinger, negl, permanent makeup, permanent hårfjerning med IPL. Vår filosofi er at det er kunden som bestemmer hvilken behandlinger vi skal ha på menyen. Vi følger hele tiden med på nye behandlinger, trender og utvikling av eksisterende behandlinger for hele tiden å tilby så gode og effektive behandlinger som mulig. Vi har medarbeidere med over 20 års erfaring fra bransjen. Vår målsetning er å vere så konkurransedyktige i markedet som mulig.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Bli franchisetaker

Franchise

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (7)
logo
Bli franchisetaker
Vi søker etter personer som ønsker å drive sin egen butikk / salong. Er du i tillegg selvstendig, har skaperlyst og et sterkt ønske om å påvirke mål og resultater, da vil du helt sikkert trives hos oss. Du må ha en, eller flere av følgende kvaliteter: Utdannet hudterapeut Forretnings forståelse Resultatorientert Langsiktighet Ryddig Opptatt av renhold og hygiene Vi tilbyr deg å være med i en raskt voksende hudpleie kjede. beautyTrend har som mål å være landsdekkende innen 2016. I dag har vi 8 salonger, 3 i Bergen og 5 i Oslo og Akershus. beautyTrend kan tilby deg følgende: Et stort faglig miljø Høyere fortjeneste på varesalg Lavere innkjøpspriser på forbruksmateriell og utstyr. Egen service / booking avdeling, som booker alle dine kunder Online booking 24/7 Kursing / opplæring av produkt, behandlinger, utstyr og kasse system. Markedsføring. Veiledning og rådføring, beautyTrend skal være den ledende og mest lønnsomme beautybedriften innenfor behandlinger, varesalg, markedsføring og distribusjon av beauty tjenester/salg. beautyTrend skal skille seg klart ut fra konkurrentene på varekost både på forbruks materiell, utstyr og salgs varer. BT velger løsninger og samkjører dette i hele kjeden slik at hver enkel butikkeier kan bruke mest mulig av sin tid til inntektsbringende arbeid. Konseptet har en bred meny med ca 100 forskjellige behandlinger. En vil få kurs / opplæring på de behandlingene en ikke kan. Dersom du har interesse av å starte din egen salong eller driver du en salong i dag, men ønsker å være en del av oss, så ta kontakt med Tor åge Vefring: info@beautytrend.no for mer informasjon.