Tønsberg Elektriske as

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Tønsberg Elektriske AS er en bedrift som utfører alt av elektriske installasjoner. Vi installere lys, varme, tele og alarm i store og små, nye og gamle bygg, privat, offentlig og nærings- og industribygg.

Bedriften ble etablert i 1962 under navnet Nordisk Maskin-elektriske. I året 1970 ble navnet endret til Tønsberg Elektrisk AS, og i året 1972 ble bedriften ytterligere styrket som autorisert installasjonsbedrift.

Gunnar Andersen valgte å selge selskapet Tønsberg Elektriske A/S til SG Installasjon v/ Stig R Grifftun i 1998. SG Installasjon tok navneendring i sitt selskap til Tønsberg Elektriske AS. 

Høsten 2002 flyttet firmaet fra Nøtterøy til Tolvkanten i Tønsberg.

Våren 2009 flyttet vi til Solvang i Tønsberg.

Tønsberg Elektriske AS har som formål å yte tjenester med elektriske nye installasjoner og rehabilitering innenfor industrien, kontor og forretningsbygg, samt boliger etc.

Tønsberg Elektriske AS har i dag en erfaring stab, og har til sammen 9 ansatte totalt, medregnet administrasjon, montører og lærlinger, som alle er innstilt på gjør en god jobb og få tilfredse kunder

Visjon

Vår kvalitet din sikkerhet - Fagkunnskap gir trygghet

Antall ansatte

9

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Tønsberg Elektriske as

Adresse

Severin Kjærsvei 45
Postboks 344 - 3101 Tønsberg
3117 Tønsberg