<  
>  
ISS Personalhuset, Østfold
ISS Personalhuset er et av Norges ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper, og er en del av det verdensomspennende Facility Management- selskapet ISS. Vi har erfarne og høyt kvalifiserte medarbeidere, og tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og omstilling. Vi er landsdekkende med vel 100 ansatte fordelt på 22 avdelinger. For mer informasjon se www.personalhuset.no

Transcom Norge AS inngår i Transcom World Wide SA . Transcom har på vegne av oppdragsgivere ansvar for kundeservice, inkasso, database-håndtering og lojalitetsprogram. Transcom World Wide SA er den største geografiske CRM leverandør i Europa. Vi har 75 etableringer i 29 land med over 22000 medarbeidere som utfører tjenester for mer enn 80 klienter på 33 språk. I Norge er vi etablert med lokasjoner i Oslo og Fredrikstad, hvor vi har over 400 dedikerte medarbeidere.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Transcom Norge avd. Rolvsøy

Adresse

1602 FREDRIKSTAD