Skiptvet Sokn

Skiptvet Menighetsåd - Den Norske Kirke

 Det er 3,5 årsverk i menighetsrådet. I tillegg til kirkeverge i 80% er det kirketjener/kirkegårdsarbeider i 80%, organist i 70%, menighetspedagog i 50% (har i tillegg 30% midlertidig stilling som trosopplærer ut 2013), sekretær i 40% og renholder i ca 10% . I tillegg er det ansatt prest i full stilling.

Skiptvet  kirke er en middelalderkirke fra omkring år 1200. Kirken ligger på en høyde nær kommunens sentrum. Kirken omkranses av en pent opparbeidet kirkegård. Det er gravkapell, servicebygg («Kirkestallen») og stor parkering på kirkestedet. Skiptvet prestegård (presteboligen) ligger også i tilknytning til kirkestedet. Menighetskontoret holder til i nyoppussede kontorer i Skiptvet herredshus.

 Skiptvet kommune ligger sentralt «mellom» indre og ytre Østfold. Det er kort vei til E-18 i nord og E-6 i sør. Jernbane og flyplass er heller ikke langt unna. Nærmeste byer er Askim i nord (15 km) og Sarspsborg i sør (27 km). Til Oslo er det 70 km.

Skiptvet er en landbrukskommune men har også noe industri og en del handelsvirksomhet. Det er 3500 innbyggere i kommunen. «Meieribyen» er kommunens sentra med flere butikker, skoler og barnehager.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Skiptvet Sokn

Adresse

Postboks 34
Storveien 28
1806 SKIPTVET