<  
>  

Lister prosti

Frelserens kirke

Farsund

Farsund sokn ligger i Farsund kommune i Lister prosti i Vest-Agder. I kommunen finnes også de to soknene Lista og Herad, som til sammen utgjør fellesrådsområdet. Farsund sogn består av Farsund by og Spind. Til sammen er det ca 9 500 innbyggere i kommunen og ca 3 200 medlemmer i soknet. I soknet ligger én felles barne- og ungdomsskole med ca 5-6oo elever, og en del av Lister VGS, kalt studiested Eilert Sundt, med ca 250-300 elever.

Frelserens kirke ligger sentralt i byen og betyr mye for mange. Kirken tar aktiv del i byens kulturaktivitet og samarbeider også med kommunen og andre organisasjoner.

Menigheten har gode lokaler. I tillegg til kirkene har vi et Kirketorg som brukes daglig til ulike aktiviteter. I disse dager holder vi på å bygge et nytt bygg ved siden av Kirketorget som skal romme trosopplæring og ungdomsarbeid, samt bokkafé på dagtid. Dette skal ferdigstilles i mai 2013.
Menighetens visjon er: ”Farsund menighet – en menighet som ser. Kom og se”, med underpunktene: ”Vi vil at du skal bli sett. Vi vil at du skal se Jesus. Vi vil at du skal se din plass.”

Flekkefjord kirke:


Flekkefjord sokn omfatter Flekkefjord by sentrum med ca 6000 innbyggere. Flekkefjord sokn er del av Flekkefjord kommune, der både Hidra, Bakke og Gyland sokn er en del av fellesrådsområdet. Det bor ca 10 000 innbyggere i hele kommunen.

Flekkefjord kirke er en åttekantet eldre trekirke fra 1833 med 650 plasser, flott plassert midt i byens gågate.

Flekkefjord menighets visjon er:” Med støtte til liv og tro”. Med denne overskriften ønsker man å være aktiv støttespiller i menneskers liv i alle faser av livet.
Fakta
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Lister prosti

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Mer om jobbmuligheter i Lister prosti
Muligheter innen ulike yrker
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
185 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Lister prosti

Adresse og karthenvisning

4560 VANSE