<  
>  

Nortura

Merkevarer / Konsumentprodukter
Nortura BA er Norges ledende aktør i å produsere, foredle og selge rødt og hvitt kjøtt samt egg. Konsernet omsetter for ca 15 milliarder kroner. Vi har 7 000 medarbeidere som har sine arbeidsplasser innen ulik industrivirksomhet i 41 kommuner over hele landet. Konsernet er organisert som et samvirke eid av 31 000 aktive norske bønder.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Nortura
Jobbmuligheter i Nortura
Kompetanseutvikling er et strategisk virkemiddel for å nå konsernets mål og ambisjoner, og vi satser sterkt på utvikling av våre medarbeidere. Konsernet har flere interne bedriftsutviklingsprogram og oppfordrer ansatte til å ta fagbrev i de yrkesgruppene der dette er mulig. Vi satser også sterkt på rekruttering gjennom lærlingeplasser.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (61)

Fakta om Nortura