<  
>  

MIACARA- økt livsmestring og livsglede i hverdagen

MiaCara vil være en tverrfaglig klinikk med fokus på høy kompetanse på behandlinger, forebyggende, personlig og funksjonell trening, samt velvære og trivsel.
Klinikken åpner i flotte lokaler på over 400 kvadrat med 7 behandlingsrom/ kontorer, samt to treningssaler, ett kursrom og store fellesarealer meget sentralt i 4 etg. på Jessheim Storsenter. Åpningstider kl. 09-21.

Klinikken skiller seg ut fra andre ved at det skal være høyere kompetanse på de som har gruppetimer (både PT instruktører og fysioterapeuter) med mer fokus på forbyggende, medisinsk og behandlende gruppetimer for typiske livsstilsplager vi har i dag. Det vil være en sal for Redcord slyngesystem, og en sal for yogaswing slyngesystem og andre gruppetimer.
Klinikken skiller seg ut fra andre tverrfaglige klinikker ved sammensetningen av behandlinger hvor man også fokuserer på trivsel og velværebehandlinger. Vi ønsker stor kursvirksomhet som kan inspirere til en bedre hverdag. Vi har totalt like mye fokus på forebygging som behandling.

Videre blir det også svært familievennlig med barnepass. Det vil også være tilrettelagt for småbarnsfamilier med mulighet for lekegrind på behandlingsrommene, samt stellebord og ammekrok
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om MIACARA- økt livsmestring og livsglede i hverdagen

Adresse

Ekornkroken 1B
2052 JESSHEIM