<  
>  
Skala Prosessteknikk AS er en del av et stort kunnskaps ¿ og leveransemiljø til næringsmiddelrelatert industri gjennom eierinteresser i åtte selskaper ¿ hvorav ett er Skala Fabrikk. Total omsetning er ca. 700 mill årlig og vi er 250 ansatte i Oslo, Stavanger og Trondheim. Skala Fabrikk er lokalisert på Heimdal Industriområde
¿ like sør for Trondheim sentrum. Fabrikken er en norsk produsent av tanker og annet prosessutstyr i rustfritt stål til næringsmiddelindustrien, samt til utvalgte områder innen annen industri. Bedriften har en moderne maskinpark, høyt kvalifisert fagpersonell og er ledende innen sitt område i Norge. TINE er og har vært en stor viktig kunde. Fabrikken omsetter årlig for ca 80 mill kr, har 45 ansatte og holder til i moderne og hyggelige lokaler.
Fakta om Skala Fabrikk
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Skala Fabrikk

Adresse

7080 HEIMDAL