Lillehammer Skiklubb

Lillehammer Skiklub er, med sine 130 år og ca 1250 medlemmer Norges største skiklubb med lange tradisjoner. Innen alpint og langrenn har vi utøvere i de fleste kategorier, fra mosjonister til landslagsutøvere i verdenseliten. LSK er også en meget aktiv arrangør og har gjennom hele sin
lange historie gjennomført skiarrangementer både alene og i samarbeid med andre klubber. LSK er både medeier i og samlokalisert med Birkebeinerarrangementene samt eier av Ingalåmi. LSK alpint har 5 aldersinndelte grupper. 50 utøvere deltar i konkurranser både på krets og landsnivå. I tillegg jobbes det aktivt med å rekruttere nye løpere. I sesongen 2012/2013 hadde rekruttgruppa 20 spreke barn.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Lillehammer Skiklubb

Adresse

2601 LILLEHAMMER