<  
>  
Boots Norge er landets mest spennende apotekkjede. Med 150 apotek over hele landet tilbyr våre 1100 medarbeidere faglig rådgivning og veiledning innen helse og velvære, samt helsetjenester når det er behov for det. I mer enn 40 av våre apotek kan du for eksempel skanne føflekkene dine ved hjelp av avansert bildeteknologi. I Boots apotek stiller vi strenge krav til våre produkter og tilbyr unike velværeserier som for eksempel N7 og Soltan. Boots apotek har sin egen grossist. Alliance Healthcare å Langhus og har en egen multidosefabrikk, Farmaka i Askim. Boots Norge har kjedekontor i Nydalen i Oslo, og eies av Alliance Boots - et ledende internasjonalt selskap som driver apotek og grossistvirksomhet i over 25 landmed over 115 000 medarbeidere. Velkommen til oss!
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (2)

Fakta om Alliance apotek Hønefoss

Adresse

3501 HØNEFOSS