IFE - Institutt for energiteknikk

Forskning og utvikling, Olje / Gass / Energi / Kraft

IFE er et internasjonalt forskningsinstitutt for energi- og nukleærteknologi. Instituttets hovedformål er på ideelt og samfunnsnyttig grunnlag å drive forskning og utvikling innenfor energi- og petroleumssektoren og å ivareta nukleærteknologiske oppgaver for Norge. Instituttet vil i økende grad satse på sikkerhets- og miljøforskning knyttet til disse hovedområdene. Instituttet ble grunnlagt i 1948 og er i dag en selvstendig stiftelse. *IFEs hovedoppgaver er å: - Utvikle lønnsom, sikker og miljøvennlig teknologi for petroleumsutvinning, energiproduksjon og energibruk. - Opprettholde og videreutvikle nasjonal kompetanse innenfor reaktorsikkerhet, strålevern og nukleærteknologi basert på Halden- og JEEP II-reaktorene. - Utnytte Instituttets spesielle kompetanse innenfor nukleær sikkerhetsteknologi på andre samfunnsområder. - Drive grunnforskning i fysikk basert på JEEP II-reaktoren på Kjeller.

Visjon

IFEs visjon er å være et internasjonalt ledende energiforskningsinstitutt.

Antall ansatte

550

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om IFE - Institutt for energiteknikk

Adresse

Postboks 40, 2027 Kjeller