<  
>  

Mamut (OSE “MAMUT”) ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger og Internettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter i Europa. Mamut tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse med integrerte løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring, e-handel, domener, e-post og webhotell. Mer enn 400.000 kunder i Europa forenkler hverdagen med løsninger fra Mamut.

Ytterligere informasjon om Mamut og selskapets produkter finnes på www.mamut.no.

Visjon

Å forenkle hverdagen for mindre virksomheter.

Antall ansatte

Selskapet har i dag ca 500 ansatte hvorav de fleste er lokalisert i en sentralisert organisasjon i Oslo. Selskapet har for øvrig aktivitet i 16 land i Europa.

Fakta om Mamut
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Mamut
Jobbmuligheter i Mamut

Vi ansetter mange nyutdannede i løpet av et år. Disse starter i typiske ”entry level position” og bygger videre karriere internt i selskapet. Våre kandidater kommer typisk fra it-, økonomi- og markedsføringstudier, men vi ønsker også at kandidater med andre bakgrunner skal søke slik at vi kan bygge opp et mangfoldig team.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

For nyutdannede er det to naturlige veier til en karriere i Mamut: Kundekonsulent i Supportavdelingen der ditt arbeid handler om å veilede eksisterende kunder i bruken av vår programvare. Gjennom omfattende opplæring og trening vil du bli en superbruker i Mamut Business Software og vil etter hvert tilegne deg kunnskap som er verdifull i mange deler av selskapet. Salgskonsulent i Customer Care avdelingen der ditt arbeid vil være salg til nye og eksisterende kunder. Dette er en avdeling som er skreddersydd for opplæring og trening og en unik mulighet for deg som ønsker den beste starten på din salgskarriere. Mamut er et selskap i sterk vekst og det åpner seg hele tiden nye muligheter for dyktige medarbeidere. Gjennom dine prestasjoner internt legger du grunnlaget for en karriereutvikling med få begrensninger.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (45)

Fakta om Mamut

Adresse

Boks 5205, Majorstuen 0302 Oslo