AGIOS AS

Bankvirksomhet, Eiendom / Eiendomsmegling, Forsikring / Assuranse

Vi leverer finansielle løsninger til privat- og bedriftsmarkedet

 Agios Gruppen er landsomfattende med avdelingskontor flere sentrale steder.

 Vi har høy etisk profil, og er opptatt av at våre kunder tjener på på våre leveranser, enten det er lån, forsikring, sparing, investering eller salg av eiendom.

Vi har vårt hovedkontor i nye og moderne lokaler i Industriveien 4 på Revetal som er et voksende handelssenter i Vestfold.

På Revetal parkerer du avgiftsfritt. Reiser du miljøvennlig med buss, fra Oslo eller Tønsberg, ligger vi like ved holdeplassen på Revetal. Buss hver time til/fra Oslo og Tønsberg. Velkommen innom for en prat!

Våre avdelingskontor er lokalisert i Oslo, Sandvika, Porsgrunn, Harstad og Egersund.

Hvert av selskapene i Agios Gruppen opptrer selvstendig i markedet. Gjennom felles eierskap jobber de allikevel for at våre kunder skal få en helhetlig positiv opplevelse.

Et eksempel er å hjelpe lånekunder med tidsriktige verdivurderinger som hensyntar boligens markedsutviklingen. Det har bidratt til at mange har fått regulert lånerentene sine.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Revetalgata 10,
3174 Revetal