Pynten Friluft

Bydel Nordstrand ligger sydøst i byen og har rundt 47.700 innbyggere. Bydelen kjennetegnes ved nærhet til sjøen og marka og har stedvis flott utsikt over fjorden. Det er kort vei til sentrum med offentlig kommunikasjon.

Bydel Nordstrand består av tre staber og åtte enheter. Enhetene er bestiller, forebyggende tjenester, barnevern, bolig- og dagtilbud, barnehager, hjemmetjenester, NAV Nordstrand sosial og service og forvaltning. Bydelen er organisert i en resultatenhetsmodell hvor formålet er å få så effektiv ressursbruk og god kvalitet på tjenestene som mulig. Totalt er vi om lag 1100 ansatte som jobber sammen etter visjonen om at Bydel Nordstrand skal være en god bydel å leve og arbeide i. Ansatte er en viktig ressurs for bydelen og vi er opptatt av å rekruttere dyktige medarbeidere og tilrettelegge for et godt arbeidsmiljø.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger, samt personalhytter på Beitostølen og treningsavtale med Sats og Elixia.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo Kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle få varsel om.

Les mer om Bydel Nordstrand på våre nettsider.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Pynten Friluft

Adresse

1156 OSLO