<  
>  

Bygg & Anleggs Team

Bygg & Anleggs Team AS er landsdekkende selskap som leverer bemannings- og rekrutteringstjenester innen alle kompetanser til bygg, anlegg og industri. Vi er del av DB-Gruppen og har avdelinger i Oslo.
Vi legger vekt på å levere riktig kompetanse og god og profesjonell oppfølging av vikarer og byggeplasser. Derfor har konsulentene våre selv bakgrunn fra bransjene vi bemanner og rekrutterer til.
Vi jobber tett sammen med kunder og vikarer - vi mener at nære og gode relasjoner lærer oss mest mulig om hverandres behov og leder til det beste resultatet.
For å finne de rette fagfolkene til oppdragsgiverne våre benytter vi vår egen fagkompetanse i kombinasjon med personlige samtaler og referanser. Skulle vi oppleve at vi ikke kan levere den kompetansen en oppdragsgiver behøver er det vår policy å takke nei til oppdraget.
Bygg & Anleggs Team er medlem av NHO, NHO Service og StartBANK
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 6512 Etterstad
0606 OSLO