SAM Headhunting

Rekruttering / HR / Bemanning

Erfarne hodejegere med bred bransjekunnskab

SAM Headhunting AS eies av lokale partnere og SAM A/S, Danmarks største konsulentfirma for headhunting. Firmaer i alle størrelser og fra alle sektorer stoler på vår erfaring og anerkjente metoder når det gjelder anskaffelse av spesialister og ledere. Vi skaffer deg de personalressurser du trenger for å utvikle din forretningsvirksomhet. Det er vår jobb å støtte deg i søk, kvalifisering og valg av dine nye medarbeidere. Vår styrke ligger i å finne den mest egnede person for stillingen og firmaet.

Les mer
Fakta om SAM Headhunting
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Bli franchisetaker

Franchise
  • Egen virksomhet i veldefinerte rammer Den europeiske selvstendighetskulturen er i kraftig vekst. Men mange som gjerne vil etablere seg, er usikre på hvordan man skaper et solid forretningsgrunnlag for virksomheten.Som franchisetaker starter du egen forretning, men du starter innenfor velprøvde og veldokumenterte forretningsmessige rammer. Du driver egen forretning i tett samarbeid med et etablert nettverk av virksomheter. Du skal drive forretning - ikke utvikle produkter Har du evnen til å selge og få ting til å skje rundt deg, kan franchisetakeroppgaven være ideell for deg. Produkter og forretningskonsepter utvikles og vedlikeholdes av franchisegiveren.Som franchisetaker driver du forretning som selvstendig næringsdrivende. Men innenfor rammer som på mange måter svarer til de rammer ansatte som er ansvarlige for et forretningsområde, arbeider under. Registrer din CV Når vi hos SAM søker franchisetakere, arbeider vi på samme måte som når vi headhunter medarbeidere til næringslivet. Hvis du plasserer CV-en din i vår database, vil du automatisk komme i betraktning når vi har franchisetilbud som matcher dine ønsker. Les mer her

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om SAM Headhunting