AS Built

Rekruttering / HR / Bemanning

As built AS er et foretak bestående av menneskelige ressurser som innehar faglig kompetanse, erfaringer fra et bredt utvalg av prosjekter og fremfor alt genuin interesse for både utvikling og tjenester.

Vi skal yte mest

Hovedfokuset er å gi mest mulig utbytte av de ressurser som kundene bruker på oss og levere ønsket tjeneste på en gjennomarbeidet, ærlig og realistisk måte. Levere og yte på en måte vi selv kan trygt signere under på og stolt vise fram til andre.

Leverer raskt og kostnadseffektivt

As built AS har opparbeidet seg et renomme i å levere personell til den gunstige prisen som finnes i den seriøse delen av markedet. Kundene skal nyte godt av rask levering og lave kostnader til en gitt pris som vi forholder oss til.

Et trygt og langsiktig valg

Vi mener at vår eksisterenende kundemasse alene vitner om vår kapasitet og vilje til å følge det som nevnt ovenfor - spør kundene våre selv - de er vår beste reklame. 

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om AS Built

Adresse

Forusbeen 4
4033 Stavanger