<  
>  
Fjellbygda Rauland ligger i Vinje kommune, den største kommunen i Telemark fylke, ved foten av Hardangervidda. Den kan tilby flotte forhold for alpin og langrenn i vintersesongen, og et variert løypenett for fotturer om sommeren. Vinje kommune har også et rikt kulturliv. Rauland Høgfjellshotell ligger 8 km fra sentrum av bygda, plassert midt i løypenettet både for sommer- og vinterløyper og 2 km fra Rauland Skisenter og Vierli Vinterland. Hotellet kan tilby 60 rom og 30 leiligheter, FjellSpa, basseng med tørrbadstu og dampbadstu, treningsrom, lekerom for store og små barn, bar med alle rettigheter, restaurantlokaler og salonger for store og små selskaper, samt konferanselokaler. Mer info, se www.rauland.no
Fakta om Rauland Høgfjellshotell
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Rauland Høgfjellshotell

Adresse

3864 RAULAND