<  
>  

Big Bite

Restaurant / Servering

Big Bite gruppen er Norges ledende mat- og servicekjede for sunn mat til folk på farten. Vi er et sunt alternativ og lager rask, rimelig og god mat, av gode råvarer, nybakt brød og egne oppskrifter. Vi er en helnorsk bedrift som kan vise til gode resultater gjennom mange år, 53 utsalgssteder over hele Norge og robust apparat til å drifte disse. Vi har et velfungerende franchisesystem hvor lokale eiere driver sin virksomhet med stort handlingsrom og frihet, men hvor det hele hviler trygt på et veletablert konsept og utstrakt samarbeid og støtte fra resten av oss i Big Bite familien. Snart feirer vi 20-årsjubileum og ekspanderer stort over hele landet. Les mer om oss på www.bigbite.no

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Big Bite
Jobbmuligheter i Big Bite

Bli en del av Big Bite

Franchise
  • Med vår franchisedrift gir vi DEG muligheten til å være med på suksessen
Bildegalleri
Jobbmuligheter (9)
logo
Bli en del av Big Bite
VÆRE DIN EGEN SJEF?Er du interessert i å være din egen sjef, drive din egen virksomhet og være med på å bygge opp ett sterkt, ekspanderende konsept? I 1997 startet Big Bite sin første avdeling på City Syd i Trondheim. Helt i fra begynnelsen har forretningsideen vår vært å satse på det enkle og effektive, finne dyktige mennesker og å gjenta gode løsninger for å bygge ett sterkt merkevare. Vi har alltid vært tro mot konseptet, men har også utviklet selskapet videre. Med vår franchisedrift gir vi DEG muligheten til å være med på suksessen. Vi ser etter resultatorienterte, energiske personer som er opptatte av god service og kvalitet. Brosjyre om Big Bite franchise (norsk)

Adresse