Bygginnredning AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Bygginnredning AS er en innendørsentreprenør med tilhold i Sandefjord, Vestfold, ca 11 mil sør for Oslo. Vi er en totalleverandør av systeminnredninger for næringsbygg, inkludert systemhimlinger, skillevegger og kontorfronter med glass og dører.

Bygginnredning AS ble etablert i 1996 og har siden den tid holdt til på samme adresse, Skolmar 25 i Sandefjord.

I tillegg til systeminnredninger kan vi levere alle nødvendige tjenester i forhold til prosjektering, samordning og prosjektledelse av mindre prosjekter, dog holder vi oss til innendørs arbeider.

Vi kan påta oss rollen som en innendørs totalentreprenør, med ansvar for alle bygningsmessige konstruksjoner, inkludert lyd- og brannklassifiserte konstruksjoner samt alle tekniske fag som rør, ventilasjon og elektro.

Vi har sentral godkjenning som utførende i klasse 2. Dersom det skulle være behov for prosjekteringstjenester i høyere tiltaksklasser har vi eksterne samarbeidspartnere som kan tilknyttes prosjektet

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Bygginnredning AS

Adresse

Skolmar 25
3232 Sandefjord