<  
>  

LINK Arkitektur

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos LINK Arkitektur

Vil du jobbe som Senior Landskapsarkitekt i et av Norges ledende tverrfaglige arkitektmiljøer?LINK Arkitektur tilbyr bred kompetanse innen alle arkitektytelser som urbanisme, plan, landskap, interiør, industri og produkt-design.Vi jobber med et bredt spekter av arbeidsoppgaver som eksempelvis konkurranser og mulighetsstudier, by og stedsutvikling, bylandskap, lærings og rekreasjonslandskap, bomiljø og nabolag, kultur og opplevelseslandskap, klimatilpasning og grønn infrastruktur samt helsefremmende landskapsarkitektur.Vi er blant de ledende arkitektkontorene i Skandinavia, og jobber tett med kollegaer i både Norge, Danmark og Sverige. Totalt er vi ca. 470 ansatte fordelt på 16 kontorer i disse landene.Faggruppen vi nå ønsker å styrke med èn eller flere Senior Landskapsarkitekter består av 35 medarbeidere fra flere nasjonaliteter. Vi holder til i nyoppussede flotte lokaler i Oslo sentrum.Med bakgrunn i at det er aktuelt med kandidater for flere stillinger, er tiltenkte arbeidsoppgaver avhengig av din bakgrunn og erfaring.ArbeidsoppgaverBidra til at teamet og / eller fagområdet når sine definerte målSalgs- og markedsoppgaverDelta med teamledelsen i tilbud / anbudsutarbeidelseDelta i ressursplanlegging med teamledelsenBidra til synlighet for firmaet i markedet, eksempelvis via sosiale medier og artikler / publikasjonerMulighet som prosjekteierØnskede kvalifikasjonerMaster i landskapsarkitekturMinimum 6-8 års relevant erfaring fra bransjen, rådgivende ingeniørfirmaer el. lign.Gjerne erfaring som prosjektlederGjerne tilleggsutdannelse / etterutdannelse innen andre fagområderGod muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelskPersonlige egenskaperPositiv og engasjertUtadvent, initiativrik og løsningsorientertAnsvarsfull og pliktoppfyllendeGode samarbeidsevnerVi tilbyrUtfordrende, spennende og varierte arbeidsoppgaverDeltagelse i store og samfunnsnyttige prosjekterStore muligheter for faglig og personlig utvikling i en slagkraftig organisasjonKonkurransedyktige betingelserGode pensjons- og forsikringsordningerAlle søknader vil bli behandlet fortløpende.Har du spørsmål til stillingen? Ring Partner Per Espen Nordstrøm i Sonar search & selection på tlf. 977 35 512 Du kan også sende din søknad / CV til: pen@sonar.noOm LINK Arkitektur:Landskapsarkitektene i LINK Landskap er et selvstendig landskapsarkitektkontor innenfor selskapet LINK Arkitektur AS. Som i konsernet ellers, er LINK Landskap et mangfoldig og internasjonalt miljø. Til sammen er vi både internasjonale og lokale. Dette gir mangfold og kvalitet til selskapet som helhet. Sammen med de andre fagområdene i LINK er vi en troverdig leverandør av helhetlig prosjektering og oppfølging, uansett oppdrag. Adresse: Kirkegata 4,0102 Oslo
04.06.2020 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Dreggsallmenningen 10
5003 BERGEN