<  
>  

Rendalen folkebibliotek

Rendalen kommune ligger i Hedmark fylke og er en del av Fjellregionen. Rendalen kommunen har ca. 1900 innbyggere og er den største landkommunen i Sør-Norge med sine 3178 km2. Rendalen karakteriseres av mange som et levende bygdesamfunn med et rikt kulturliv.

Rendalen folkebibliotek har to avdelinger - den ene holder til i kommunehuset på Bergset og den andre sentralt på Otnes, 15 km lenger sør. Biblioteket vårt er en populær og godt besøkt møteplass i lokalmiljøet, og har gode åpningstider. Biblioteket er preget av stor aktivitet, blant annet på grunn av tett samarbeid med skolene og barnehagene i kommunen.

Vi har også et nært samarbeid med nabobibliotekene i Nord-Østerdal, og dette bidrar til et inspirerende fagmiljø. Flere samarbeidsprosjekt pågår, blant annet litteraturblogg, SommerLes (for barn) og VinterLes (for voksne). Rendalen bibliotek har forøvrig det høyeste utlånet pr innbygger i Hedmark fylke. Vi har mange arrangementer i løpet av året, ofte i samarbeid med lag og foreninger.

Biblioteket er en del av virksomheten Kultur, og biblioteksjefen rapporterer til virksomhetsleder. I tillegg til biblioteksjefen er det ansatt sekretær i 100 % stilling ved biblioteket.

Det kan bli endringer i organisering og tjenesteinnhold.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Rendalen folkebibliotek

Adresse

2485 RENDALEN