<  
>  

Hammerfest Staller

Hammerfest Staller AS eier og driver et moderne ridesenter i verdens nordligste by, Hammerfest, i Finnmark fylke. Som vertskommune for Statoils LNG-anlegg og sentrum for petroliumsvirksomheten i fylket, er Hammerfest i en rivende utvikling og preges av optimisme og aktivitet. Bosatte i Hammerfest har spesielle tilskuddsordninger som f.eks nedskrivning av studielån, skattefordeler etc.

Hammerfest Staller AS er et ideelt selskap, eid av bl.a Hammerfest Rideklubb og Turi Josefsen. Ridesenteret inneholder bl.a stallplasser til 31 hester, innendørs ridebane på 20x60 meter med tilhørende tribuneanlegg, klubbrom, garderobeanlegg, veterinærklinikk og en utendørs ridebane på 30x70 m.

Foruten veterinærklinikken, har senteret drift av rideskole, oppstalling, undervisning av konkurranseryttere og tilrettelagt ridning som hovedoppgave. Hammerfest rideklubb er en aktiv klubb som arrangerer hyppige kurs og stevner.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hammerfest Staller

Adresse

Galeasveien 15
9600 HAMMERFEST