<  
>  

Norsk Kranpartner er et engineeringsfirma som tar sikte på å løse industriens behov innenfor materialhåndtering. Hvorvidt objektet skal løftes, transporteres, posisjoneres, opereres manuelt eller helautomatiseres er ikke noe hinder, men kun en spennende utfordring. Ingenting er umulig og bør være uprøvd. 

Vi leverer tjenester innenfor styrkeberegning, tegning og modellering av stål konstruksjoner, studier og forprosjektering på løfteutstyr, SWP tilstandskontroller og risikovurdering, konsulent bistand. Vi utarbeider også instruksjonsbøker og løfteprosedyrer på eksisterende løfteinnretninger. Sakkyndig virksomhet klasse A /S1, og medlem av Subsea Valley.

Du kan lese mer om våre prosdukter og referanser på vår hjemmeside:

http://www.norskkranpartner.no/V%C3%A5reprodukter/Studier.aspx

Visjon

Norsk Kranpartner besitter en av landets høyeste ingeniørkompetanse på mek. og el.konstruksjon innenfor vårt komepatanse felt.

Antall ansatte

10

Fakta om Norsk Kranpartner AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Norsk Kranpartner AS
Jobbmuligheter i Norsk Kranpartner AS

Vi er stadig på utkikk etter dyktige ingeniører med kompetanse inenfor mekanikk og elektronikk. Åpne søknader mottas også.

Bildegalleri

Fakta om Norsk Kranpartner AS

Adresse

Kobbervikdalen 67
PB 2103 Strømsø
3003 Drammen