<  
>  

Grans Bryggeri

Experis er et konsulentselskap innen rekrutterings- og konsulenttjenester på høyere nivåer. Experis Executive rekrutterer toppledere, ledere, nøkkelpersonell og spesialister. Experis er representert ved 12 kontorer i Norge, og har sin styrke i det nasjonale og globale Experis-nettverket. Experis er et samfunnsansvarlig selskap, vi er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Experis er et selskap i ManpowerGroup. Grans Bryggeri AS har siden 1899 produsert øl og mineralvann i Sandefjord. I alle år har høy kvalitet i kombinasjon med effektiv drift, sørget for å befeste selskapets solide posisjon i markedet. Grans Bryggerier AS hadde netto driftsinntekter på 181 MNOK i 2012 og oppnådde et resultat før skatt på 18,4 MNOK. Bransjen er inne i en spennende omstillingsfase med nye utfordringer i produksjonen. Allikevel forventer bryggeriet sammen med sin hovedkunde - Rema 1000 - god vekst i årene fremover, og det er derfor behov for å styrke bemanningen på viktige områder. I dag har bryggeriet 52 ansatte. For mer informasjon: www.grans.no .
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Grans Bryggeri

Adresse

3217 SANDEFJORD