<  
>  

Dronning Mauds Minne - Høgskole for barnehagelærerutdanning

Utdanning / undervisning
Dronning Mauds Minne, Høgskole for barnehagelærerutdanning (DMMH) ligger i Trondheim og er en akkreditert privat høgskole organisert som en selvstendig stiftelse med tilknytning til Den norske kirke. Høgskolen er underlagt Lov om universiteter og høyskoler. DMMH skal gjennom praksisnær og forskningsbasert undervisning gi bachelorutdanning, videreutdanning og mastergradsutdanning i samsvar med de krav samfunnet setter til kvalifisert arbeid i barnehagesektoren.

FEI-FoU enheten administrerer høgskolens FoU-virksomhet og er høgskolens oppdragsenhet. Studieåret 2013/2014 startet høgskolen opp med en ny barnehagelærerutdanning. I 2014 tar høgskolen i bruk et tidsriktig og nytt bygg.

Høgskolen har ca 1300 studenter og ca 130 ansatte, hvorav ca. 30 i administrasjonen.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Dronning Mauds Minne - Høgskole for barnehagelærerutdanning

Om stillingen Ved DMMH er det ledig stilling som stipendiat for tre år uten undervisningsplikt.Stipendiaten skal inngå i en forskningsgruppe ved
01.03.2023 Trondheim

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Dronning Mauds Minne - Høgskole for barnehagelærerutdanning

Adresse

Thoning Owesens gate 18
7044 TRONDHEIM