<  
>  

Rubi Data

Internett tjenester / E-handel, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Vi tilbyr reparasjon av alle typer PC, Mac, smarttelefoner og nettbrett.
Riktig pris og rask levering er også et av våre fortrinn. Våre priser er alltid konkurransedyktige og vi kan også gi fast avtalt pris på reparasjoner og service. Vi bestreber alltid hurtig levering, og kan også være fleksible dersom situasjonen er særdeles kritisk for våre kunder.

Siden oppstarten i 2010 er vi glade for den positive responsen vi har fått av våre kunder. I denne tiden har også produktområdet vårt blitt utvidet til å dekke flere behov for våre kunder. Vi setter derfor stor pris på at den stadig økende porteføljen av faste kunder hele tiden utfordrer oss innenfor nye produkter og løsninger.

PC-verksted med alle typer reparasjoner og modifikasjoner på hardware.
Installasjon og drift av server og programvare ute hos kunder.
Lokal drifting av egne servere i egne lokaler.

Vårt arbeid er hele tiden i tråd med vår forretningsidé om å være ”best i klassen”

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Rubi Data

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Rubi Data

Adresse

Rubi Data AS
Torgveien 15C
4016 Stavanger