Kristiansand Kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Kristiansand er landets femte største by. Byen på sanden ble grunnlagt i 1641 av den dansknorske Kong Christian IV. Kristiansand kommune er en fremtidsrettet arbeidsplass der fornyelse, brukerorientering, kvalitet i tjenestene og rom for ledelse og delegering er nøkkelord. Vi tar utgangspunkt i at alle medarbeiderne våre har arbeidsglede og arbeidslyst som kommer frem under de rette betingelsene. Kristiansand kommune er Sørlandets største arbeidsgiver med mer enn 6000 ansatte. Oppgavene er mange og allsidige, og vi trenger dyktige medarbeidere som bidrar til å viderutvikle tjenestene kommunen leverer.

Visjon

Vi tror på muligheter

Antall ansatte

6.500

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Kristiansand Kommune

Org. nr: 963 296 746 Stillingsident: 4128828589 Presentasjon av stillingen:Det er ledig 1x100% stilling som prosjektmedarbeider i prosjektet Medisinsk avstandsoppfølging Agder. Prosjektet er Agders deltakelse inn i det nasjonale programmet for velferdsteknologi i regi av Helsedirektoratet. Prosjektet Medisinsk avstandsoppfølging Agder, er et felles prosjekt på vegne av Agderkommuner. Sørlandet sykehus og fastleger, hvor målet er å etablere god samhandling ved avstandsoppfølging.Avstandsoppfølging er bruk av velferdsteknologi som kan gi en bedre helsetilstand og bedre opplevelse for pasienter gjennom målrettet bruk av helsefaglige ressurser.https://helsedirektoratet.no/Documents/Tilskudd/Rammer%20for%20utprøvingen%20-%20v%20%201.0%20%2029.1.18.pdfProsjektet er et samarbeid mellom 30 kommuner på Agder og det må påregnes en del reisevirksomhet i Agder. Daglig arbeidssted kan være i andre kommuner på Agder.Kristiansand kommune er under omstilling. Fra 2020 er det etablert ny kommune, dette kan påvirke organisatorisk plassering av stillingen.Prosjekter er beregnet til å vare ut oktober 2021.Søkere må disponere egen bil.ArbeidsoppgaverLede og koordinere ulike delprosesser i prosjektetArbeid med tjenesteforløp for avstandsoppfølging, samt å gi andre opplæring og prosessveiledning i dette.Arbeid med gevinstkartleggingsverktøy og gevinstplaner, samt å gi andre opplæring og prosessveiledning i detteRekruttere pasienterFølge opp og veilede pasienterKvalifikasjonerØnskelig med helsefaglig bachelorØnskelig med master i helseinformatikk eller annen relevant masterØnskelig med erfaring/utdanning innen prosjektarbeid og/eller ledelseØnskelig med kompetanse og erfaring innen e-helse og velferdsteknologi - prosjekterGod muntlig og skriftlig framstillingsevne i norskPersonlige egenskaperLiker å arbeide selvstendig og utforme eget arbeidEvne til tverrfaglig samarbeid og samhandlingStrukturertLiker å veilede og formidleGod gjennomføringsevneFleksibel og løsningsorientertPersonlig egnethet, med vekt på fleksibilitet og interesse for en innovativ tjenesteutvikling, vil bli vektlagtVi tilbyrSpennende og variert arbeidshverdagEngasjerte kolleger og samarbeidspartnereDelta i et viktig utviklingsarbeidLønn etter utdanning og erfaringKontaktinformasjonLene Gulbrandsen, Prosjektleder, 958 77 148 Wenche P Dehli, Helse- og sosialdirektør, 952 93 926ArbeidsstedRådhusgata 18 4604 KristiansandSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Kristiansand kommuneReferansenr.:4128828589 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 29.09.2019
29.09.2019 Kristiansand
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Kristiansand Kommune

Adresse

Postboks 417 Lund 4604 Kristiansand